Login    Forum    Search    FAQ

Board index » News and Updates




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Beta of new 3d client
 Post Posted: Wed Nov 26, 2008 12:01 am 
Offline

Joined: Tue Jan 08, 2008 2:07 am
Posts: 1045
So we finally have a beta of the new 3d client that uses the same UI as flash. It will fix a bunch of annoying things in the 3d version now. (yes this is a beta of a beta)

Check it out if you want: http://www.theFarWilds.com/files/tfwBeta.exe

post any bugs you find here.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Beta of new 3d client
 Post Posted: Wed Nov 26, 2008 1:18 am 
Offline

Joined: Sat Nov 01, 2008 9:09 pm
Posts: 104
Can't log in.
Protocol Ver: 2250369381
Error:
Code:
AppName: thefarwilds.exe    AppVer: 0.0.0.0    ModName: msvcr80.dll
ModVer: 8.0.50727.1433    Offset: 000149d1

_________________
Card List


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Beta of new 3d client
 Post Posted: Wed Nov 26, 2008 6:29 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 04, 2008 12:05 am
Posts: 385
Location: South of Sanity
I played it today, installed and ran without an issue and looks nice. I chatted a bit and the league standings work fine, as in the java client. When I started a game against the AI, there was nobody else on the map LOL. Eventually it crashed out when i tried to move a wind mogi.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Beta of new 3d client
 Post Posted: Wed Nov 26, 2008 10:00 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 02, 2008 10:04 pm
Posts: 348
just tried it; get a black screen after it does the little launcher thing


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Beta of new 3d client
 Post Posted: Thu Nov 27, 2008 1:55 am 
Offline

Joined: Tue Nov 04, 2008 12:05 am
Posts: 385
Location: South of Sanity
Also noticed that you can not create a game and invite the AI as you can in the current 3D client.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Beta of new 3d client
 Post Posted: Thu Nov 27, 2008 7:39 am 
Offline

Joined: Wed Nov 19, 2008 8:19 am
Posts: 31
MIstStlkr wrote:
When I started a game against the AI, there was nobody else on the map LOL.


I had the same problem. Played 3 games with no AI opponenet.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Beta of new 3d client
 Post Posted: Thu Nov 27, 2008 6:09 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 02, 2008 10:04 pm
Posts: 348
v1.4, still have a black screen.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Beta of new 3d client
 Post Posted: Tue Dec 02, 2008 4:15 am 
Offline

Joined: Tue Jan 08, 2008 2:07 am
Posts: 1045
This works a lot better now. still no AI though.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Beta of new 3d client
 Post Posted: Tue Dec 02, 2008 11:29 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 08, 2008 2:07 am
Posts: 1045
AI works now. We should make this the final version by the end of the week


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Beta of new 3d client
 Post Posted: Wed Dec 03, 2008 6:13 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 01, 2008 4:29 pm
Posts: 254
AI still not working for me? I updated, reinstalled, etc.

_________________
-Minds


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Board index » News and Updates


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron